Prijava | telefon: +385 1 3655 900 | faks: +385 1 3655 550 | inem@koncar-inem.hr

Fanless

/Fanless
 • GOT5100T-845 je 10" sve-u-jedan industrijsko računalo s ekranom osjetljivim na dodir. S rasponom radne temperature od 0 do +50 °C, može se koristiti u otežanim klimatskim uvjetima. Odlikuju ga energetski efikasan dvojeztgreni Intel Celeron procesor smanjene potrošnje, napredne mogućnosti povezivanja pomoću dva gigabitna LAN porta ili korištenjem bežićnih mreža, brzi i stabilni moduli za pohranu podataka te široka paleta konektora za spajanje industrijske i druge periferije.   Navedena cijena je informativna i ne uključuje PDV!
 • eBOX625-841-FL je pasivno hlađeno industrijsko računalo koje u potpunosti može biti bez pokretnih dijelova. Pogoni ga Intel® Atom ® processor E3826 s 4 GB DDR3L memorije. Podržan je širi spektar temperaturnih radnih uvjeta, od -20°C do +60°C. Računalo se može proširiti odgovarajućim miniPCIe karticama i predstavlja odličan izbor za M2M ili multimedijalne aplikacije.
 • Pasivno hlađeno računalo temeljeno na šestoj generaciji Intel Core procesora s mnoštvom priključaka te mogućnosti proširenja modulima koji omogućuju korištenje dodatnih PCI ili PCIe kartica, odnosno diskova u hot-swap postavi. U SSD izvedbi, računalo je kompletno bez pokretnih dijelova.
 • eBOX626-853-FL je pasivno hlađeno industrijsko računalo koje u potpunosti može biti bez pokretnih dijelova. Pogoni ga Intel® Celeron® processor N3150 s 4 GB DDR3L memorije. Podržan je širi spektar temperaturnih radnih uvjeta, od -20°C do +60°C kao i ulaznog napona od 9V do 36V. Računalo se može proširiti odgovarajućim miniPCIe karticama i predstavlja odličan izbor za M2M ili multimedijalnih aplikacija.
 • Out of stock
  tBox810-838-FL je po eMark, ISO7637, EN50155, EN50121 i IEC60945 certificirano računalo koje u potpunosti može biti bez pokretnih dijelova i pasivno hlađeno. Pogoni ga Intel Atom E3827 ili E3845 s 4 GB DDR3L memorije. Podržan je široki spektar temperaturnih radnih uvjeta, od -40°C do +70°C kao i ulaznog napona od 9V do 36V. Računalo se može proširiti odgovarajućim miniPCIe karticama i predstavlja odličan izbor za M2M aplikacije u bilo kojem modalitetu prometa - od željezničkog preko cestovnog pa sve do pomorskog.
 • Pasivno hlađeno embedded industrijsko računalo bez pokretnih dijelova u kompaktnom i praktičnom robusnom aluminijskom kućištu. Moguće konfiguracije uključuju CFast, SSD ili HDD za pohranu podataka te MiniPCIe kartice za implementaciju dodatnih funkcionalnosti. Ethernet priključci su izolirani. Axiomtek ICO300 je idealan kao RTU ili računalo drugačije namjene. Potpuno su podržani OS Windows 7 i Windows 8 te određene Linux distribucije.
 • Pasivno hlađeno embedded industrijsko računalo bez pokretnih dijelova u kompaktnom i praktičnom aluminijskom kućištu. Moguće konfiguracije uključuju CFast, SSD ili HDD za pohranu podataka te MiniPCIe kartice za implementaciju dodatnih funkcionalnosti. ARK2120L je cjenovno prihvatljivija inačica industrijsko računalo s Dual Core Atom procesorom, a maksimalni iskoristivi kapacitet radne memorije je 2 GB. U inačici s komponentama širokog temperaturnog opsega rada može poslužiti i kao udaljena terenska stanica.
 • Pasivno hlađeno embedded industrijsko računalo bez pokretnih dijelova u kompaktnom i praktičnom aluminijskom kućištu. Moguće konfiguracije uključuju CFast, SSD ili HDD za pohranu podataka te MiniPCIe kartice za implementaciju dodatnih funkcionalnosti. ARK2120F je industrijsko računalo s Dual Core Atom procesorom i može se koristiti i za intenzivnije obrade podataka, a u inačici s komponentama širokog temperaturnog opsega rada može poslužiti i kao udaljena terenska stanica.
 • Out of stock
  Pasivno hlađeno embedded industrijsko računalo bez pokretnih dijelova u kompaktnom i praktičnom aluminijskom kućištu. Moguće konfiguracije uključuju CF, SSD ili HDD za pohranu podataka te MiniPCIe kartice za implementaciju dodatnih funkcionalnosti. ARK3360L je industrijsko računalo za osnovne potrebe prikupljanja i obrade podataka, a u inačici s komponentama širokog temperaturnog opsega rada može poslužiti i kao udaljena terenska stanica.
 • GOT3166-832 je 15" sve-u-jedan industrijsko računalo s ekranom osjetljivim na dodir. S rasponom radne temperature od -20 pa sve do +55 °C, može se koristiti u otežanim klimatskim uvjetima. Odlikuju ga energetski efikasan dvojeztgreni Intel Atom procesor smanjene potrošnje (3.5W max), napredne mogućnosti povezivanja pomoću dva gigabitna LAN porta ili korištenjem bežićnih mreža, brzi i stabilni moduli za pohranu podataka te široka paleta konektora za spajanje industrijekse i druge periferije.   Navedena cijena je informativna i ne uključuje PDV!
 • GOT3126-834 je 12.1" sve-u-jedan industrijsko računalo s ekranom osjetljivim na dodir. S rasponom radne temperature od -20 pa sve do +55 °C, može se koristiti u otežanim klimatskim uvjetima. Odlikuju ga moderan dvojeztgreni Intel Atom procesor smanjene potrošnje, napredne mogućnosti povezivanja pomoću dva gigabitna LAN porta ili korištenjem bežićnih mreža, brzi i stabilni moduli za pohranu podataka te široka paleta konektora za spajanje industrijekse i druge periferije.   Navedena cijena je informativna i ne uključuje PDV!
 • Pasivno hlađeno računalo temeljeno na četvrtoj generaciji Intel Core procesora s mnoštvom priključaka, slobodnim PCI i PCIe slotovima te mogućnosti primanja do dva 2.5" SSD ili HDD za pohranu podataka. U SSD izvedbi, računalo je kompletno bez pokretnih dijelova.