ICT usluge i servisi

Kvaliteta – znanje – iskustvo

Kvalitetna i sigurna ICT infrastruktura predstavlja osnovu za pouzdan rad različitih poslovnih rješenja. Imeničkim servisima, servisima elektroničke pošte, virtualizacijom i optimizacijom perfomansi osiguravamo nužne preduvjete za rad većeg broja korisnika te omogućavamo korištenje blagodati informatičkih tehnologija s ciljem podizanja učinkovitosti djelatnika i tvrtke u cjelini.

Kako bi olakšali poslovanje svojim korisnicima, pružamo im usluge projektiranja i savjetovanja pri nabavi i nadogradnji sustava.

Cloud

Javni i privatni

Virtualizacija servera

Hyper-V i VMware

Virtualizacija računala

Hyper-V i VMware

Mobile Device Management

Air Watch

Imenički servisi

Active directory

Servisi elektroničke pošte

MS Exchange

Za srednje i velike tvrtke svih vertikala

Jednostavna i kvalitetna rješenja namijenjena su svim tvrtkama neovisno o području industrije koje žele pouzdanu,sigurnu ICT infrastrukturu koja istovremeno prati trendove i standarde ICT-a kako bi mogle neometano i uspješno poslovati.

Naše dugogodišnje iskustvo u instalaciji i održavanju velikih ICT sustava i certificirani stručnjaci osiguravaju  vrhunsku kvalitetu usluga.

Proizvodi:

Korisnik svoje servise i podatke može smjestiti u privatni ili javni cloud. Razlika je u tome što je u privatnom cloudu korisnik vlasnik infrastrukture koju koristi i ima potpunu kontrolu nad korištenim resursima dok je u javnom cloudu pružatelj usluge vlasnik infrastrukture i upravlja resursima i uslugom korisniku. Korisnicima nudimo slijedeće modele IaaS, PaaS te Saas, konzultacije pri primjeni.
Virtualizacijom se omogućuje pokretanje više neovisnih operativnih sustava na jednom fizičkom poslužitelju. Time se postiže bolja iskoristivost fizičkih resursa (čak preko 80%) i značajne uštede u potrošnji električne energije. Implementiramo Microsoft Hyper—V i VMware virtualna rješenja.
Virtualizacija desktopa je smještaj operativnog sustava korisničkog računala na centralne servere u podatkovni centar. Time se olakšava administracija i smanjuju se troškovi. Za virtualizaciju desktopa koristimo Microsoft tehnologije.
MDM je industrijski termin za administriranje mobilnih uređaja, kao što su pametni telefoni, tableti te prijenosna računala. MDM se najčešće implementira kao third party softver koji ima mogućnosti upravljanja mobilnih uređaja raznih proizvođača. Implementiramo rješenja na različitim tehnologijama.
Imenički servisi su osnova upravljanja identitetima. Imenički servis je baza objekata na mreži (korisnika, računala, servera, printera) na koja se mogu primjenjivati različita pravila. Najpoznatiji imenički servis je Microsoft Active Directory (AD).
Elektronska pošta je servis koji služi za slanje i primanje elektroničkih (mail) poruka. Korisnicima implementiramo Exchange mail server te preuzimamo brigu oko njegovog održavanja i administracije.
Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više informacija o našim prozvodima, slobodno nas kontaktirajte !
Rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Kontaktirajte nas