Na području Električne vuče djelujemo niz godina već od samog osnutka tvrtke. Zahvaljujući intenzivnom razvoju, praćenju svjetskih trendova i stalnom tehnološkom napretku razvili smo se u respektabilnog i iskusnog proizvođača elektroničke opreme te traženog partnera u različitim poslovima vezanim uz tračnička vozila. Razvijamo, projektiramo, proizvodimo i održavamo široku paletu elektroničke opreme za električne lokomotive, elektromotorne vlakove, putničke vagone i tramvaje.

Naši su proizvodi plodovi vlastitog znanja i velikog iskustva, temeljeni na dosljednom poštivanju svih pravila struke kao i rigoroznih međunarodnih i granskih normi. Rezultat je visoka kvaliteta, velika pouzdanost u pogonu i njihova otpornost u nepovoljnom radnom okružju što garantira dugi radni vijek uz maksimalnu raspoloživost.

Saznajte više
Kontaktirajte nas
KONČAR INEM na području energetike ima široku paletu proizvoda, od opreme za klasične elektrane, obnovljive izvore energije, trafostanice do naprednih rješenja koja su dijelovi „smart grida“, naprednih sustava za energente te opreme za nadzor naftnih i plinskih postrojenja.

Riječ je uređajima i sustavima energetske i upravljačke elektronike koji se primjenjuju u mnogim izvedenicama te raznim programskim rješenjima.

Saznajte više
Kontaktirajte nas
Stojimo s našim znanjima i referencama kao pouzdan partner već 40 godina. Naša rješenja i proizvodi iz ICT programa razvijena su na modernim informacijsko komunikacijskim tehnologijama (ICT) u skladu s trendovima i prilagođena specifičnim potrebama klijenata.

Poslovna rješenja standardizirana su u cilju informatizacije definiranih poslovnih procesa. U implementaciji svih rješenja primjenjuju se vrhunske domenske kompetencije i znanja o integraciji sustava.

Primjenom naših naprednih mjerenja ostvarujete višestruke prednosti i brzi povrat ulaganja. Omogućavaju vam praćenje, nadzor i upravljanje potrošnje energenata u različitim okruženjima te time i optimiranje potrošnje i podizanje energetske učinkovitosti.

KONČAR INEM u ponudi ima široku paletu informatičke opreme (industrijska računala, prijenosnici, serveri) pogodnu za različite namjene.

Saznajte više
Kontaktirajte nas

Zašto odabrati nas?

  • Brinemo o svojim klijentima
  • Garantiramo vrhunsku kvalitetu proizvoda
  • Garantiramo brzu i pravovremenu reakciju
  • Pazimo na rokove
  • Imamo vodeće stručnjake na područjima rada
  • Imamo tradiciju, kvalitetu i odgovornost prema poslu

Što kažu klijenti?

“Vezano na IT opremu koju nabavljamo iz KONČAR INEM-a za vlastite potrebe, ali i za niz naših krajnjih korisnika (u Hrvatskoj i u svijetu), moramo iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom kako u vrijeme odabiranja opreme, nuđenja i naručivanja iste, tako i kvalitetom isporučenih uređaja i potporom tijekom eksploatacije. U prilog ovoj tvrdnji ide korektan, otvoren i stručan pristup u svim fazama realizacije velikih, ali i najmanjih isporuka. Pri tome primjenjujete visoke standarde kvalitete na cijelu gamu industrijskih/procesnih računala te računala koja će zavrišti na radnom stolu “običnog” korisnika ili školskoj torbi nekog đaka.”
Nikica Vuletić, KONČAR-Inženjering za energetiku i transport d.d.
“All-in-one desktop računala tvrtke KONČAR pokazala su se kao idealno uredsko rješenje za naše potrebe. Tiha su i pouzdana, a u odnosu na konvencionalna “tower” računala, održavanje je zanemarivo. Naši korisnici su ih rado prihvatili.”
Vladimir Škoro , Studentski centar Osijek
“Kao korisniku industrijske ICT opreme u naprednim industrijskim aplikacijama, KONČAR INEM nam pruža inovativna rješenja, pravovremenu podršku i dobre cijene, te nam s time omogućava da ostanemo ispred konkurencije.”
Filip Belić , Belišće d.d. Tvornica elektro opreme
“Cijeli posao implementacije antivirusne i antispam zaštite obavljen je u kratkom roku uz daljinsku administraciju, a kolege iz INEM-a obučili su i nas za administriranje. Osim zaustavljanja neželjenih i inficiranih mailova, za sada nismo dobili informaciju da je neki od „dobrih“ mailova završio u anti-spam filteru tako da se doima da ste (smo) učinili dobru stvar. Korisnici dosad nisu imali nikakvih primjedbi!“
Tomislav Geceg, Helb d.o.o.
Kontaktirajte nas

KONČAR INEM vodeći je partner u transportu, energetici i ICT-u.

Za sva dodatna objašnjenja i ponude, javite nam se, uvijek vam stojimo na raspolaganju.
Kontaktirajte nas