Sustavi uzbuda

Poziciju regionalnog lidera i centra kompetencije u području energetske, upravljačke elektronike i regulacije, KONČAR – INEM temelji na gotovo 60 godišnjoj tradiciji u razvoju, projektiranju i proizvodnji takvih uređaja.

Kao regionalni lider koji djeluje na globalnom tržištu, prateći najnovija tehnološka dostignuća i svjetske trendove, poštivajući načela održivosti, društveno odgovornog poslovanja, stroge ekološke standarde, INEM svojim kupcima osigurava maksimalnu kompetitivnost primjenom i korištenjem najnovijih tehnološko tehničkih optimiziranih proizvoda i rješenja iz područja energetske elektronike.

INEM-ovi uzbudni sustavi, isporučeni na 6 kontinenata u posljednjih 60 godina, prepoznati su kao visokokvalitetni i pouzdani sustavi i uređaji. Dokaz tome je da nam se naši kupci kontinuirano vraćaju.

Posljednja generacija digitalnih regulatora napona i statičkih sustava uzbuda rezultat je tradicije, mukotrpnog rada i vlastitog razvoja temeljenog na najnovijim tehnološkim dostignućima.

Namijenjeni su za cijelu gamu sinkronih strojeva, od onih najmanjih pa sve do najvećih u termoelektranama i nuklearnim elektranama.

Naš tim visoko osposobljenih stručnjaka ponudit će vam rješenje u skladu sa specifičnostima pogona i zahtjevima kupca istovremeno poštivajući načela kvalitete, održivosti i kratkog roka isporuke.

Osim samog projektiranja sustava uzbude nudimo i radove puštanja u pogon i servisnog održavanja naše opreme, garantiramo isporuku rezervnih dijelova i obuke osoblja kupca.

Excitation solution