Nudimo vam rješenja na polju pretvarača za tračnička vozila, DC i AC sustava besprekidnog napajanja, sustava uzbude sinkronih strojeva, sustava mrežno-tonfrekventnog upravljanja, zaštitnih releja, uređaja i sustava električkih mjerenja, uređaja i sustava procesne informatike, elemenata pametnih mreža i naprednih gradova. Za više detalja pogledajte opise proizvoda, područja na kojima djelujemo te primjere primjena naših sustava.

Područja
Primjena

Što kažu klijenti?

“Vezano na IT opremu koju nabavljamo iz KONČAR INEM-a za vlastite potrebe, ali i za niz naših krajnjih korisnika (u Hrvatskoj i u svijetu), moramo iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom kako u vrijeme odabiranja opreme, nuđenja i naručivanja iste, tako i kvalitetom isporučenih uređaja i potporom tijekom eksploatacije. U prilog ovoj tvrdnji ide korektan, otvoren i stručan pristup u svim fazama realizacije velikih, ali i najmanjih isporuka. Pri tome primjenjujete visoke standarde kvalitete na cijelu gamu industrijskih/procesnih računala te računala koja će zavrišti na radnom stolu “običnog” korisnika ili školskoj torbi nekog đaka.”
Nikica Vuletić, KONČAR-Inženjering za energetiku i transport d.d.
“All-in-one desktop računala tvrtke KONČAR pokazala su se kao idealno uredsko rješenje za naše potrebe. Tiha su i pouzdana, a u odnosu na konvencionalna “tower” računala, održavanje je zanemarivo. Naši korisnici su ih rado prihvatili.”
Vladimir Škoro , Studentski centar Osijek
“Kao korisniku industrijske ICT opreme u naprednim industrijskim aplikacijama, KONČAR INEM nam pruža inovativna rješenja, pravovremenu podršku i dobre cijene, te nam s time omogućava da ostanemo ispred konkurencije.”
Filip Belić , Belišće d.d. Tvornica elektro opreme
“Cijeli posao implementacije antivirusne i antispam zaštite obavljen je u kratkom roku uz daljinsku administraciju, a kolege iz INEM-a obučili su i nas za administriranje. Osim zaustavljanja neželjenih i inficiranih mailova, za sada nismo dobili informaciju da je neki od „dobrih“ mailova završio u anti-spam filteru tako da se doima da ste (smo) učinili dobru stvar. Korisnici dosad nisu imali nikakvih primjedbi!“
Tomislav Geceg, Helb d.o.o.

Zašto odabrati KONČAR INEM?

  • Brinemo o svojim klijentima
  • Garantiramo vrhunsku kvalitetu proizvoda
  • Garantiramo brzu i pravovremenu reakciju
  • Pazimo na rokove
  • Imamo vodeće stručnjake na područjima rada
  • Imamo tradiciju, kvalitetu i odgovornost prema poslu

Galerija

Kontaktirajte nas

KONČAR INEM vodeći je partner u transportu, energetici i ICT-u.

Za sva dodatna objašnjenja i ponude stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja.
Kontaktirajte nas