Napredna mjerenja

Smanjenja troškova važan je dio svakog poslovanja, a uz rastuće cijene energenata to je moguće samo uz pametno upravljanje potrošnjom. Država također potiče takva smanjenje kroz zakonske obaveze koje tvrtke imaju već danas.

Naš je primarni cilj pomoći vam da uz što manje novčanih ulaganja ostvarite što veće uštede. Vaše zadovoljstvo – naša je najveća nagrada.

Daljinska očitanja

Ovladati informacijama o potrošnji energenata osnova je energetske učinkovitosti. Primjenom naprednih mjerenja ostvarujete višestruke prednosti i brzi povrat ulaganja.

Programska podrška

Od poslovnih aplikacija do složenih rješenja za upravljanje mjernim podacima, naše aplikacije donose svježinu naprednih tehnologija vašem poslovanju.

Mjerenja u energetici

Zasnivaju se na suvremenim mikroprocesorskim uređajima. Osim vlastitog proizvodnog programa, prema zahtjevu korisnika, u mogućnosti smo ponuditi rješenja i drugih proizvođača opreme.

Nadzor procesa

Napredni sustavi koji  pomažu u prikupljanju  informacija o vašim procesima, optimiraju ih za performase i u konačnici osiguravaju prednost na sve zahtjevnijem tržištu.