Softver

Efikasnije poslovanje

Mogućnosti ažuriranja i nadogradnji predstavljaju glavne prednosti korištenja licenciranog softvera uz neprestanu (0-24) tehničku podršku proizvođača. Svakodnevnim sigurnosnim zakrpama zaštićeni ste od zlonamjernih kodova, dok  vam redovita nadogradnja softvera omogućava korištenje najnovijih funkcionalnosti.

Kupovina licenciranog softvera predstavlja pozitivnu investiciju koja rezultira uštedom u proračunu, budući da korištenje piratskog softvera uzrokuje česte popravke i ponovne instalacije  te može ugroziti osobne i bitne podatke vašeg poslovanja. A u slučaju zaraze, pronalazak, identificiranje i oporavak problema koji može nastati kao rezultat korištenja piratskog softvera uzrukuje vremenske i novčane gubitke.

SAM

Upravljanje softverom

Office 365

Bez velikog početnog troška

CAD / CAM

Autodesk, Solifdworks

Adobe

Cloud rješenje

Za srednje i velike tvrtke svih vertikala

Jednostavna i kvalitetna rješenja namijenjena su svim tvrtkama neovisno o području industrije koje žele pouzdanu,sigurnu ICT infrastrukturu koja istovremeno prati trendove i standarde ICT-a kako bi mogle neometano i uspješno poslovati.

Naši certificirani djelatnici svoje dugogodišnje iskustvo u licenciranju korisnika primijenit će na optimizaciju vaše softverske imovine.

Proizvodi:

Upravljanje softverskom imovinom (SAM) omogućava kontrolu i optimalno korištenje softvera u tvrtkama. Cilj uvođena SAM-a jest smanjenje i kontrola troškova. Svojim korisnicima nudimo usluge implementacije i savjetovanja pri licenciranju softvera.
Office 365 nudi cjelovite i instalirane aplikacije sustava Office, pristup dokumentima na više uređaja, prostor za smještaj podataka što korisnicima daje prilagodljivost potrebnu za izvršavanje svih zadataka gdje god se nalazili.
Našim korisnicima nudimo CAD/CAM softver proizvođača Autodesk i Solidworks. CAD/CAM softveri služe za projektiranje i razvoj novih te poboljšanje postojećih proizvoda.
Adobe – jedan je od vodećih svjetskih proizvođača softvera koji postavlja visoke standarde u produkciji različitih sadržaja u dizajn, web i video obradi te u automatizaciji poslovnih rješenja.
Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više informacija o našim prozvodima, slobodno nas kontaktirajte !
Rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Kontaktirajte nas