Proizvodi i rješenja koja proizvodimo, nudimo, puštamo u pogon i održavamo mogu se primijeniti u različitim segmentima ljudske djelatnosti. Od transporta, energetika i ICT-a do industrije i komunalnih tvrtki.

Energetika
Transport
ICT
Industrija i javni sektor

Što kažu klijenti?

“Vezano na IT opremu koju nabavljamo iz KONČAR INEM-a za vlastite potrebe, ali i za niz naših krajnjih korisnika (u Hrvatskoj i u svijetu), moramo iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom kako u vrijeme odabiranja opreme, nuđenja i naručivanja iste, tako i kvalitetom isporučenih uređaja i potporom tijekom eksploatacije. U prilog ovoj tvrdnji ide korektan, otvoren i stručan pristup u svim fazama realizacije velikih, ali i najmanjih isporuka. Pri tome primjenjujete visoke standarde kvalitete na cijelu gamu industrijskih/procesnih računala te računala koja će zavrišti na radnom stolu “običnog” korisnika ili školskoj torbi nekog đaka.”
Nikica Vuletić, KONČAR-Inženjering za energetiku i transport d.d.
“All-in-one desktop računala tvrtke KONČAR pokazala su se kao idealno uredsko rješenje za naše potrebe. Tiha su i pouzdana, a u odnosu na konvencionalna “tower” računala, održavanje je zanemarivo. Naši korisnici su ih rado prihvatili.”
Vladimir Škoro , Studentski centar Osijek
“Kao korisniku industrijske ICT opreme u naprednim industrijskim aplikacijama, KONČAR INEM nam pruža inovativna rješenja, pravovremenu podršku i dobre cijene, te nam s time omogućava da ostanemo ispred konkurencije.”
Filip Belić , Belišće d.d. Tvornica elektro opreme
“Cijeli posao implementacije antivirusne i antispam zaštite obavljen je u kratkom roku uz daljinsku administraciju, a kolege iz INEM-a obučili su i nas za administriranje. Osim zaustavljanja neželjenih i inficiranih mailova, za sada nismo dobili informaciju da je neki od „dobrih“ mailova završio u anti-spam filteru tako da se doima da ste (smo) učinili dobru stvar. Korisnici dosad nisu imali nikakvih primjedbi!“
Tomislav Geceg, Helb d.o.o.

Zašto odabrati KONČAR INEM?

  • Brinemo o svojim klijentima
  • Garantiramo vrhunsku kvalitetu proizvoda
  • Garantiramo brzu i pravovremenu reakciju
  • Pazimo na rokove
  • Imamo vodeće stručnjake na područjima rada
  • Imamo tradiciju, kvalitetu i odgovornost prema poslu

Galerija

Kontaktirajte nas

KONČAR INEM vodeći je partner u transportu, energetici i ICT-u.

Za sva dodatna objašnjenja i ponude stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja.
Kontaktirajte nas