If the whole scope of our equipment is to be divided according application in energy sector, we can provide equipment for transforming stations and substations, equipment for hydro and thermal power plants, equipment for renewables, equipment for oil and gas digital oilfield and equipment for smart grids.

Smart grid
Transformer station
HPP & TPP
Digital Oilfield
Renewables
Traction

Our clients about us

“Vezano na IT opremu koju nabavljamo iz KONČAR INEM-a za vlastite potrebe, ali i za niz naših krajnjih korisnika (u Hrvatskoj i u svijetu), moramo iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom kako u vrijeme odabiranja opreme, nuđenja i naručivanja iste, tako i kvalitetom isporučenih uređaja i potporom tijekom eksploatacije. U prilog ovoj tvrdnji ide korektan, otvoren i stručan pristup u svim fazama realizacije velikih, ali i najmanjih isporuka. Pri tome primjenjujete visoke standarde kvalitete na cijelu gamu industrijskih/procesnih računala te računala koja će zavrišti na radnom stolu “običnog” korisnika ili školskoj torbi nekog đaka.”
Nikica Vuletić, KONČAR-Inženjering za energetiku i transport d.d.
“All-in-one desktop računala tvrtke KONČAR pokazala su se kao idealno uredsko rješenje za naše potrebe. Tiha su i pouzdana, a u odnosu na konvencionalna “tower” računala, održavanje je zanemarivo. Naši korisnici su ih rado prihvatili.”
Vladimir Škoro , Studentski centar Osijek
“Kao korisniku industrijske ICT opreme u naprednim industrijskim aplikacijama, KONČAR INEM nam pruža inovativna rješenja, pravovremenu podršku i dobre cijene, te nam s time omogućava da ostanemo ispred konkurencije.”
Filip Belić , Belišće d.d. Tvornica elektro opreme
“Cijeli posao implementacije antivirusne i antispam zaštite obavljen je u kratkom roku uz daljinsku administraciju, a kolege iz INEM-a obučili su i nas za administriranje. Osim zaustavljanja neželjenih i inficiranih mailova, za sada nismo dobili informaciju da je neki od „dobrih“ mailova završio u anti-spam filteru tako da se doima da ste (smo) učinili dobru stvar. Korisnici dosad nisu imali nikakvih primjedbi!“
Tomislav Geceg, Helb d.o.o.

Why KONČAR INEM?

  • We take care about our clients
  • We guarantee highest possible product quality
  • We guarantee quick response
  • We take care about schedules and delivery dates
  • We have highly educated and motivated employees
  • We rely on our tradition, quality and responsibility

Gallery

Contact us
KONČAR INEM is leading regional manufacturer of Electronics and power electronics devices and systems for Energy and transportation sectors and ICT solutions.
If you have any questions about our products, please do not hesitate to contact us!
Contact us