Računalne mreže

Skalabilnost ponuđenih rješenja

Kvaliteta projektiranja i  izgradnje računalnih mreža čini razliku između tvrtki koje opstaju i onih koje ne opstaju na tržištu. Implementacijom novih tehnologija omogućavamo klijentima pristup resursima u svakom trenutku s različitih lokacija. Izgrađujemo optimalno rješenje prema vašim željama uz zadržavanje osnovnih kriterija za maksimalni performans mreža: skalabilnost, jednostavnost, pouzdanost i stabilnost.

Mobility, BYOD, ali i ostali IT trendovi, postavili su bežične mreže kao standard u tvrtkama: na cijelom prostoru, u salama za sastanke, prostorima Uprave, i slično. Naša rješenja zasnovana na visokokvalitetnim proizvodima omogućavaju jednostavno spajanje korisnika na mrežu s različitim pravima pristupa.

Racunalne mreze

VPN

Sigurnost

Aktivne mreže

Brzina

Bežična rješenja

Mobilnost

WAN

Centralizacija

Za srednje i velike tvrtke svih vertikala

Jednostavna i kvalitetna rješenja namijenjena su svim tvrtkama neovisno o području industrije koje žele pouzdanu,sigurnu ICT infrastrukturu koja istovremeno prati trendove i standarde ICT-a kako bi mogle neometano i uspješno poslovati.

Računalne mreže čine srce ICT infrastrukture. Zbog toga, naš  je pristup projektiranju i izgradnji  takvih rješenja metodičan, detaljan i sveobuhvatan. Implementirana rješenja su skalabilna i bazirana na kvalitetnim proizvodima vodećih svjetskih ICT proizvodača.

VPN (Virtual Private Network) omogućuje korisniku rad s udaljene lokacije pri čemu su mu dostupni svi interni mrežni resursi. Sigurnost prijenosa podataka postignuta je uporabom različitih enkripcijskih protokola.
Gradimo lokalne računalne mreže uporabom visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača: Cisco, HP, Juniper.
Ova rješenja omogućavanju spajanje različitih korisničkih uređaja (pametni telefon, tablet, prijenosno računalo) uz adekvatan nivo zaštite mreže i korisničkih uređaja.
Korisnicima omogućavamo povezivanje udaljenih lokacija sigurnom i kontinuiranom vezom velikih brzina pristupa.
Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više informacija o našim prozvodima, slobodno nas kontaktirajte !
Rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Kontaktirajte nas