Sigurnosni sustavi

Sigurnost na prvom mjestu

Pouzdana sigurnost informacijskog sustava čini preduvjet za uspjeh svake tvrtke ili organizacije. Kako biste to ostvarili, potrebno je djelovati na više razina te kontinuirano poboljšavati sigurnost kako ne bi došlo do neovlaštenog pristupa informacijama. U želji da zadovoljimo sve vaše ICT sigurnosne zahtjeve, kontinuiramo pratimo i nadograđujemo sigurnost implementiranih rješenja kroz projektiranje, izgradnju i održavanje sigurnosnih sustava u skladu sa specifičnim potrebama klijenata. Naša rješenja za sigurnosnu infrastrukturu čine poslovanje bezbrižnim, pouzdanim i stabilnim.

Osim implementacije različitih sigurnosnih sustava (anti-x zaštite, višestruka autentifikacija,…), za djelotvornu sigurnost, nužno je i kroz edukaciju podići  svijest svih korisnika kako bi mogli identificirati  potencijalne rizike koji se mogu dogoditi vlastitim nepromišljenim djelovanjem.

Anti - x protection

SPAM, Virus

Firewall

Block

Data Loss Prevention

Reliable

Acces Control

Theft

Za srednje i velike tvrtke svih vertikala

Jednostavna i kvalitetna rješenja namijenjena su svim tvrtkama neovisno o području industrije koje žele pouzdanu,sigurnu ICT infrastrukturu koja istovremeno prati trendove i standarde ICT-a kako bi mogle neometano i uspješno poslovati.

Preko 10 000 računala i servera diljem Hrvatske obuhvaćeno je  našim sigurnosnim rješenjem za kompletno IT okruženje. U to je uključena isporuka licenci, implementacija sigurnosnog rješenja te godišnje preventivno i korektivno održavanje tog rješenja.

Proizvodi:

Implementiramo sveobuhvatno rješenje jednog od vodećih svjetskih proizvođača F-Secure više od 10 godina. Rješenje je prilagodljivo tvrtkama svih veličina.
Danas je nezamisliva računalna mreža bez firewall-a. Lokalne mreže kupaca štitimo Next Generation Firewallima raznih proizvođača (Cisco, Dell SonicWall, Checkpoint).
Povjerljivi podaci (razni dokumenti i izvještaji) mogu doći do onih osoba koji ih ne bi smjeli vidjeti ako nije primijenjen pravilan način upravljanja i ako se ne prati način korištenja osjetljivih podataka. Nudimo cjelovita rješenja za zaštitu od curenja podataka („DLP“ – Data Loss Prevention).
Implementiramo rješenja koja daju odgovore na slijedeća pitanja:

Tko ima pristup na što?
Tko je pristupio kojem dokumentu i kada?

Implementiramo rješenja za pohranu i korištenje digitalnih certifikata na USB token, koja zamijenjuju rješenja na smart.

Rješenja obuhvaćaju prilagodbu programskog koda aplikacija za administraciju tokena za rad s postojećim CMS rješenjem (Sustav za izdavanje certifikata).

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više informacija o našim prozvodima, slobodno nas kontaktirajte !
Rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Kontaktirajte nas