Poslovne aplikacije

Uštedite vrijeme i unaprijedite kvalitetu poslovanja.

Registar nekretnina

Registar nekretnina

Registar nekretnina omogućava revolucionaran pristup prikazu objekata jednostavnim sustavom organizacije i praćenja nekretnina. Korištenjem najnovijih tehnologija omogućeno je jednostavno prikazivanje i korištenje na mobilnim uređajima.

Aplikacija uključuje sve relevantne informacije o pojedinom objektu ili čestici te pomaže pri pregledu  vlasništva i suvlasništva. Grafički prikaz lokacija, čestica i objekata na karti olakšava njihovo praćenje.

OMS (Office Management System)

OMS podržava funkcionalnost korporativnog portala, kao centralnog mjesta razmjene informacija među djelatnicima društva, uz mogućnost kreiranja proizvoljnog broja „stranica“ sukladno potrebama organizacije (poslovne jedinice, odjeli i slično).

Sustav korisnicima omogućava sinkronizaciju dokumenata i dostupnost dokumenata koje korisnik odabere i u offline modu, odnosno kada (prijenosna) računala nisu u mreži.

OMS
Sustav za upravljanje ljudskim potencijalima

Sustav za upravljanje ljudskim potencijalima (HRM) i obračun plaća

Ako se slažete da su zaposlenici najvažnija imovina svakog uspješnog poslovanja, onda je ova aplikacija stvorena za vas.

KONČAR HRM (eng. Human Resource Management) poslovna je aplikacija koja omogućava upravljanje i praćenje organizacije i kadrova, praćenje kandidata i podršku zaposlenju te možda i najvažnije –  pregledne  analize i izvješća koja vam pomažu da poboljšate učinkovitost i zadržite poslovanje produktivnim i uspješnim. Obračun plaća je web aplikacija za obradu i vođenje plaća.  Obrada se zasniva na podacima koji se preuzimaju iz HRM-a.

Dionice

Jednostavna i pregledna aplikacija za obradu otplate dionica i praćenje isplate dividendi.

Osigurava kvalitetan uvid u stanje otplate dionica (glavnicu, kamate, dividende, broj otplaćenih dionica u nekom trenutku) dioničarima ali i prodavatelju.

Dionice
Katalog tehnoloških mogućnosti

Katalog tehnoloških mogućnosti

Web aplikacija koja se može koristiti i na Intranetu i na Internetu.

Omogućava pregled raspoloživih strojeva, opreme, uređaja i transportnih sredstava te usluga sa njihovim općim i tehnološkim karakteristikama sa ciljem racionalizacije proizvodnih procesa, efikasnijeg korištenja postojećih resursa i racionalnije tehnološke modernizacije.

Pravnik – Sustav za vođenje pravnih poslova

Programski paket koji povezuje  sudske predmete, mirovna vijeća, arbitraže i sve Vaše obveze vezane za pojedini spor u jedinstvenu cjelinu. Integriran sustav za praćenje dokumenata po pojedinom sporu povećava učinkovitost i produktivnost.

Integracija s Microsoft Exchange-om omogućuje  pristup informacijama u svakom trenutku (npr. o ročištima, sastancima,..).

Sustav za vođenje pravnih poslova
Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više informacija o našim aplikacijama, slobodno nas kontaktirajte !
Rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Kontaktirajte nas