Pametni gradovi

Pametna ulaganja za pametne uštede.

Pametnim nazivamo gradove koji prihvaćaju moderne tehnologije te ih koriste za unaprjeđenje kvalitete života svojih građana. Kako bi osigurala pametan i održiv rast, lokalna samouprava mora riješiti niz izazova. U želji da vam olakšamo suočavanje s nekim od problema, razvili smo i uspješno implementiramo seriju programskih rješenja za sve razine upravljanja gradom u područje poslovnih aplikacija, sustava gospodarenja energijom, naprednih mjerenja, upravljanja javnom rasvjetom i dr.

KONČAR INEM, sa svojim portfeljem, znanjem i referencama, već je godinama na usluzi javnim ustanovama i partnerima koji djeluju na tom segmentu. Kontaktirajte nas, naša korisnička podrška spremno će vam odgovoriti na sva vaša pitanja, a naši inženjeri vaše potrebe pretvoriti u vrhunska rješenja.

smart city

Povećanje zadovoljstva građana

  • osiguranjem kvalitetnijih uvjeta za život
  • većim brojem usluga više kvalitete

Postizanje ekonomski ciljeva

  • smanjenje potrošnje energenata
  • povećanje raspoloživosti i kvalitete opskrbe

Zaštita okoliša

  • održivi razvoj
  • prevencija u slučaju nesreća

KONČAR pametna rješenja

Rješenje KONČAR MDM (eng. Meter Data Management) na jasan i koristan način pretvara skup različitih informacija u moćan alat koji pomaže korisnicima u kvalitetnijem upravljanju energentima.

MDM sustavi
Rješenje KONČAR E2 (eng. Energy Expert) osigurava sve preduvjete za dobivanje i održavanje ISO 50001 certifikata. Omogućava sustavno praćenje i upravljanje energetskom učinkovitošću.

EnMS sustavi
KONČAR RRG regulatori primjenjuju se kod nove ili postojeće javne rasvjete, a omogućuju dosljednu i učinkovitu uštedu energije – od 30% do preko 40% godišnje. Regulator mogu raditi kao autonomni uređaji sa unaprijed programiranim vremenom sniženog napona ili kao uređaji koji su daljinski upravljani.

Regulatori javne rasvjete
KONČAR poslovne aplikacije odlikuje funkcionalnost i jednostavnost. Povećavaju produktivnost, olakšavaju postizanje poslovnih ciljeva, štede vrijeme, a samim time i poslovanje čine profitabilnijim.

Poslovne aplikacije
Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više informacija o našim aplikacijama, slobodno nas kontaktirajte! Rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Kontaktirajte nas