Prijava | telefon: +385 1 3655 900 | faks: +385 1 3655 550 | inem@koncar-inem.hr

Xeon

  • Snažan dvoprocesorski server sa redundantnim napajanjem, projektiran i proizveden tako da radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Izuzetno tiha izvedba omogućuje smještaj u uredske prostorije, bez potrebe za posebnim serverskim prostorijama i instalacijama. Intel® Xeon® procesor serije E5-2600 treće generacije, memorija s korekcijom grešaka i podrška za virtualizaciju su napredne sigurnosne osobine kojima izbjegavate skupe zastoje i katastrofalne gubitke podataka. Vrhunske performanse u periodima opterećenja i prilagođenje potrošnje potrebama svode troškove rada i hlađenja na minimum, uz mogućnost nadzora i upravljanja kakve nalazimo u velikim datacentrima. Podržani OS: Microsoft Windows Server 2012 R2* sa Hyper-V, x64 i EFI Red Hat Enterprise Linux Server 6* Update 5 sa KVM (x64, x32, i EFI)2 Suse Linux Enterprise Server 11* SP3 with XEN (x64 i x32) 2
  • Snažna dvoprocesorska radna stanica / server, zasnovana na procesorima Intel Xeon E5-2600 v3, projektirana je i izvedena za zahtjevne inženjerske i CAD aplikacije, vizualizaciju i obradu velikih količina podataka. S lakoćom podnosi vrhunsko opterećenje bez uskih grla, jer je opremljena učinkovitim i snažnim napajanjem, ultrabrzim diskovima, a s vrhunskom grafičkom karticom i obiljem memorije štedi vrijeme i brzo vraća uloženi novac.
  • Industrijski server namijenjen za ugradnju u 19" ormare ili zakretne okvire u kratkom i kompaktnom kućištu dubine tek 348mm Ovo snažno i pouzdano računalo proizvodi se u tvornici koja posjeduje certifikat ISO 9001. Zasnovano je na industrijskoj matičnoj ploči sa snažnim Intel Xeon procesorom i napajanju s velikim MTBF-om te kućištu s naprijed dostupnim USB 3.0 portovima i mogućnosti zaključavanja prednje maske.
  • Industrijski server namijenjen za ugradnju u 19" ormare ili kao samostojeće računalo za teže uvjete rada. Ovo snažno i pouzdano računalo proizvodi se u tvornici koja posjeduje certifikat ISO 9001. Zasnovano je na industrijskoj matičnoj ploči sa snažnim Intel Xeon procesorom i napajanju s velikim MTBF-om te kućištu sa izmjenjivim diskovima, opremljenom sa filtrima za zaštitu od prašine, sa mogućnošću zaključavanja.