KONČAR – INEM nositelj certifikata upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu OHSAS ISO 18001

Od prošlog je tjedna KONČAR – Elektronika i Informatika  ponosni nositelj certifikata upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu OHSAS ISO 18001:2007. Audit su prošli mjesec proveli stručnjaci Bureau Veritasa, a sada smo dobili i službeni certifikat koji vrijedi sljedeće tri godine, naravno, uz obveznu godišnju kontrolu.

OHSAS ISO 18001:2007

Podizanje kvalitete poslovanja u KONČAR – Elektronika i Informatika trajna je odrednica i dugogodišnja praksa te uvijek nastojimo biti usklađeni sa najnovijim ISO standardima. Prvi korak napravljen je prije dvadeset godina kada nam je prvi put dodijeljen certifikat za Sustav upravljanja kvalitetom (ISO 9001), a od 2003. godine imamo i certifikat za upravljanje okolišem (ISO 14001).

Razvojem sustava upravljanja pokazala se potreba potvrđivanja i integracije sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću u već uvedene sustave kvalitete i zaštite okoliša te je ovim certifikatom to i uspješno potvrđeno. Sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću u potpunosti je usklađen sa zahtjevima norme OHSAS ISO 18001:2007.

I dalje nastavljamo aktivno raditi na tome da pratimo sve standarde struke i zadovoljimo najviše kriterije te na taj način pružimo najveću vrijednost usluge našim klijentima i zaposlenicima.